Gepost door: Jonas | november 25, 2008

Mijn persoonlijkheid


Daarnet een competence-test ingevuld voor een sollicitatie. Jawel, ik ben nog lang niet afgestudeerd, maar ik mag al gaan solliciteren. Samen met 7000 miljoen anderen vermoedelijk, wat de kans op aanwerving wel danig verkleint, maar toch, het idee enzo.

Kort testje, zeiden ze zelf. Pakweg 40 minuten. In te vullen op het internet, zij deden achteraf de rest wel (mij gek verklaren na het analyseren van de antwoorden). Eerst 150 keer dezelfde vraag beantwoorden. Je kent het of je kent het niet. Analyse van je persoonlijkheid door 10 vragen keer op keer te herhalen in andere bewoordingen om te kijken of je wel elke keer hetzelfde antwoordt. Daarna een redeneertest.

Miserie. Zo kan ik het omschrijven. Mijn IQ leek wel gehalveerd. Het duurde lang vooraleer ik ook maar half doorhad wat er gevraagd werd. Gelukkig komt het verstand met de minuten. Spijtig dat er niet aangegeven werd hoeveel heel foute antwoorden ik gegeven heb. Of hoeveel ik er misschien toch juist beantwoord heb.

Op naar test nummer 2. Ja, ik heb er nog eentje liggen. Mijn leven is een feest!

(En als ze nu op mijn naam googelen, dan ben ik er geweest zeker?)

Advertenties

Responses

  1. Testen van je competentie op het net? Ik ben nogal onvoorbereid (buiten goede cv natuurlijk) op pad gegaan en had rap succes. Dus voor je het weet, ben je een werkende mens šŸ˜‰

  2. Van het bedrijf zelf. Tjah, dan kun je inderdaad niet anders dan braafjes alles invullen. Zorg maar dat die thesis eerst schitterend afraakt. En uiteraard, good luck met alles.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieƫn

%d bloggers liken dit: