Gepost door: Jonas | december 10, 2008

Titel zonder nut


Ik had nooit gedacht dat ik m’n blog zo zou kunnen verwaarlozen. De laatste tijd denk ik er zelfs nog maar amper aan. Ooit schreef ik dagelijks berichtjes over alles wat ik deed. Het werd een leuk openbaar dagboek. Nu kan het eerder een weekboek genoemd worden. Ik wil het hele bloggedoe niet vergeten en denk zeker niet aan stoppen. Daarom: een bericht! Zie daar, een bericht op mijn blog! Een echte blogpost!

Tegenwoordig is het vrij druk in mijn leven: Solliciteren + Interimwerk bij Fnac in Leuven (Iedereen: mij komen bezoeken aub! Danku prof van Engels die dit gisteren deed en mij nog herkende ook!) + nog eens een thesis bij een tamelijk groot bedrijfje. Mag ik daar aan toevoegen dat de kerstperiode zich ook aandient en dat Anneke zaterdag haar verjaardag viert? (En vanavond gaan we nog naar dEUS …). We zitten hier duidelijk niet stil.

Positief voor de drukte is dat Facebook een volle week niet gewerkt heeft op mijn laptop. Geen afleiding dus, meer tijd voor nuttige zaken. Gisteren werd Facebook dan weer volledig gebruikt om te peilen naar de resultaten van de sollicitaties van anderen. Kreetjes van vreugde, zuchtjes van teleurstelling, vloeken en dergelijke kwamen uiteraard allemaal ter sprake. Ikzelf mocht nog nergens mijn krabbel onder zetten, maar echte wraakgevoelens koester ik niet. Solliciteren is leren en ik denk wel dat ik nu wel weet wat er gezegd moet worden bij een sollicitatie. Eerlijkheid wordt beloond, maar ik moet nog voldoende kunnen bewijzen dat ik gemotiveerd ben voor de functie en dat was nog niet echt het geval blijkbaar. De CV’s vliegen hier de komende dagen weer de deur uit. Weze gewaarschuwd: ik kom er aan!

Advertenties

Responses

  1. Pas maar op of ik bestook je met een resem vragen in de Fnac. In welke afdeling werk je?

  2. Leve de kassa! Zelf nog meerdere jaren als vakantiejob gedaan. Aan de kassa van de GB weliswaar.

  3. Solliciteren, het is me wat. En het is inderdaad leren. Maar toch… it sucks, big time!

    (Hihi, ja, ik ben n beetje gefrustreerd omdat ik nog altijd geen nieuwe job heb gevonden.)

  4. amai zal wel druk zijn in de fnac nu, in antw was het de hel :p


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: